allt du behöver veta om

S*Cupcakes kattungar

Våra katter bor med oss i vårt hus som familjemedlemmar och får vara precis överallt tillsammans med oss.

 

Varje kattunge utvärderas för att hamna i rätt familj och hem under hela sin uppväxttid hos oss. 

De äter huvudsakligen MUSH, men får också provsmaka torrfoder och lära sig gå på olika sorters kattsand när de växer upp. Men framförallt så växer de upp med mycket kärlek. 

Översikt kattungesidorna

Här hittar du

Information

All tänkbar information om kommande & aktuella kullar, vad du behöver tänka på och bra-att-veta inför ett kattungeköp. Scrolla bara nedåt för att se aktuell kull och läsa på inför ett eventuellt köp!

Tidigare kullar

Läs och se massa härliga bilder av kattungar från våra tidigare kullar.

Planer 2021

Vi planerar ett par kullar i vår.
Poppet är dräktig med Grumpy och kullen är väntad i slutet av mars. Vi tar inga fler förfrågningar om kattungar då vi är överrösta som det är.

 

Bilder kullarna 2019

Vi hade två kullar med peterbald våren och sommaren 2019. 
De har alla flyttat till sina nya hem. Här är några bilder på godingarna. Fler bilder finns på Instagram @cupcakescattery

Att köpa katt av oss

Allt du behöver veta

Innan du kontaktar oss

Om du är intresserad av en kattunge från oss, förväntar vi oss att man;
Ger en kort presentation av sig själv, sitt liv och sin erfarenhet av katter sen innan, berättar lite hur man bor, hur familjen ser ut och vilka eventuella andra djur man har. 
    Vi vill också veta vilken typ av katt man är ute efter, vilka förväntningar man har på kattungens temperament och personlighet. Skälet till detta är att vi utvärderar varje kattunge under hela uppväxten så att den ska hamna i den lämpligaste familjen för just den kattens personlighet.

Allmän info kring köp

Vi säljer inte katter på avbetalning.
    Tingning av kattungar sker först efter 8 veckors ålder. Innan dess är kattungen under utvärdering.
    Kattungarna kommer flytta vid 14-16 veckors ålder beroende på hur långt de ska flytta och hur de är mognadsmässigt i utvecklingen.
    I gengäld får man: En kattunge som verkligen passar in i familjen och redan är kastrerad och redo att ta sin nya familj med storm!

Allmän info kring köp

Vad som ingår:
Kattungar som flyttar till sällskapshem får med sig leksaker, filt, mat den är van att äta och annat smått och gott såval som stamtavla, eventuellt EU-pass och ett överlåtelseavtal från SVERAK.
    När kattungen flyttar är den oftast kastrerad, grundvaccinerad två gånger, ID-märkt med chip, avmaskad och veterinärbesiktad inom 7 dagar före flytt. 

Kattungen har också en individuell veterinär- och livförsäkring som gör att du som köpare slipper karens, även om du väljer att byta försäkringsbolag. Våra katter är försäkrade i SVELAND och det är vår starka rekommendation att du behåller din kattunge i samma bolag första levnadsåret.

träffa våra

Tidigare kullar
klicka här